Fitness & Bootcamp Club - JouwFiguur


JouwFiguur

Fitness & Bootcamp Club

Fitness

Er zijn verschillende redenen om aan fitness te doen, namelijk: figuurcorrectie, spierversteviging, verbeteren van uithoudingsvermogen en snelheid, krachtontwikkeling, houdingcorrectie en revalidatie.

Afhankelijk van de reden waarom u fitness wilt doen, maakt de trainer voor u een persoonlijk schema. Het feit dat de trainingsschema’s voor iedereen persoonlijk kunnen worden gemaakt, maakt fitness tot een activiteit die vrijwel voor iedereen geschikt is.

TGS SLEUTEL

Fitness & Bootcamp Club Barendrecht maakt gebruik van een unieke sleutel genaamd “De Technogym key”.  Met dit systeem kan er een persoonlijk en effectief trainingsprogramma op maat worden gemaakt, geheel aangepast aan het actuele conditieniveau en de doelstellingen van jou als klant.

Na elke training worden alle trainingsresultaten nauwkeurig opgeslagen en verwerkt. De centrale Unity self houdt alle trainingsgegevens bij en geeft overzichtelijke grafieken van de trainingsperiode. De trainers passen de training aan zodat je periodiek verrast wordt met een nieuw schema.

Groepslessen

Fitness & Bootcamp Club Barendrecht biedt een scala aan lessen. Gevarieerd van BodyPump, Spinning, Yoga,  HITT & Kick Fun. Via deze link kan je zijn welke lessen wanneer gegeven worden.

Tarief

Het FIT programma voor deze locatie is € 149,-  (Bij inschrijving aanbetaling van € 75,-)

Chat met ons