Azzuro Wellness - JouwFiguur


JouwFiguur

Azzuro Wellness

Over ons

Azzurro is een ontmoetingsplaats waar plezier in bewegen centraal staat en waar je je ook als individuele sporter thuis zult voelen. Met een uitgebreide fitnessruimte met bijna 100 sporttoestellen en meer dan 50 circuittrainingen per week is er plek voor elke vorm van fitnesstraining. Daarnaast zijn er wekelijks bijna 60 groepslessen met een enorme variëteit in aanbod. Op sport en spelgebied biedt Azzurro tennis, squash, golf en zelfs bowls, een klassieke Engelse sport. Lessen, begeleiding en instructie wordt gegeven door professionals die vooral ook betrokken zijn. Verder kun je heerlijk relaxen in sauna’s en baden. Kortom, bij Azzurro Wellness is plaats voor elk type sportbeoefenaar.

Exclusieve locatie

Op een schitterende locatie in Noordwijk, vlak achter de duinen, vind je ons. Azzurro is de ideale club voor mensen die in een comfortabele en luxe omgeving willen bewegen en dit onder professionele begeleiding.

Waarom Azzurro Wellness?

Azzurro Wellness is de club die jou helpt op weg naar een gezondere levensstijl.  In elk abonnement zit deze begeleiding, maar ook toegang tot alle faciliteiten, inclusief de Hydro-massage, zonnebanken en zelfs de cappuccino is inbegrepen. Kortom, wil je echt iets goeds voor jezelf doen waarbij het wekelijkse sporten ook genieten wordt, kom dan naar onze lifestyle-club.

 

Chat met ons