Amstelhof Sport en Health club - JouwFiguur


JouwFiguur

Amstelhof Sport en Health club

Wat is Amstelhof?

Amstelhof is niet zomaar een sportschool, maar dé all-inclusive Sport & Health Club in Nederland met een uniek aanbod van sport & ontspanning onder één dak. Volg een uitdagende groepsles, maak een rondje in de fitness onder begeleiding van een instructeur, sla een balletje op onze tennis- en squashbanen of ontspan heerlijk in het wellness gedeelte met o.a. zwembad, sauna en stoombad. Alles kan!

Bij Amstelhof Sport & Health Club vinden we het belangrijk dat onze leden met een FeelGood gevoel onze Club bezoeken. Wij gaan door het lint voor abnormaal veel plezier. Dit laten we zien door te bouwen op onze missie; ‘Wij willen je stimuleren te werken aan je conditie & gezondheid, zodat je met nog meer plezier aan morgen begint.’

eGym fit in 30 minuten

De eGym is een cirkel van 8 toestellen. Bij je eerste intakegesprek worden deze toestellen automatisch ingesteld op jouw lichaam op basis van je houding en een kracht- of belastbaarheidsmeting. Hierdoor train je altijd veilig en super efficiënt.

Golfles

Amstelhof was al uniek in de regio qua faciliteiten en mogelijkheden, maar wist je dat je ook gebruik kunt maken van diverse voordelen bij Golfcentrum Uithoorn. Denk hierbij aan inlooplessen, driving range credits en workshops. Het centrum is gelegen op een mooie groene plek, direct gelegen naast ons sportcomplex.

Zwembad

Heb je last van blessures? Ook dan is het zwembad de perfecte plaats voor een (aangepaste) training. Het werkt ontspannend en is goed voor hart en longen. Ook mensen met reuma hebben veel aan vrijzwemmen. Naast het 18-meter bad kun je ook gebruik maken van onze whirlpool, sauna, stoombad en zonnebank. Of doe even je ogen dicht op de bedjes naast het zwembad.

Tarief

Het FIT programma voor deze locatie is € 175,-  (Bij inschrijving aanbetaling van € 75,-)

Chat met ons