Wellnesselande - JouwFiguur


JouwFiguur

Wellnesselande

Fitness

De fitnessruimte van Wellnesselande heeft een complete metamorfose ondergaan. Ultramoderne apparatuur geschikt voor jong en oud, man en vrouw, voor beginners tot topatleten.

Fitness staat voor kracht, conditie en flexibiliteit. Train deze disciplines optimaal en je creëert een fit(ter) lijf. Functional Training mag daarin niet ontbreken. Vandaar dat Wellnesselande hun fitnessruimte drastisch heeft aangepast en samen met Matrix Fitness de meest optimale trainingsomgeving heeft ontworpen. Dit biedt meer variatie waardoor het sporten niet snel verveelt. Daardoor houd je het trainen langer vol, train je effectiever en bereik je dus eerder resultaat. Dit kan in groepsverband maar ook één op één.

Ook nieuw is het eGym-cirkelconcept, de perfecte oplossing voor mensen die fit & vitaal willen zijn maar weinig tijd hebben. Ideaal voor mensen die al langere tijd niet gesport hebben maar zeker ook voor de ervaren sporter. Het is de meest efficiënte en veilige training voor snel resultaat. Je traint op volautomatische krachttoestellen opgesteld in twee circuits van ieder 8 en 10 toestellen.

Groepslessen

Binnen Wellnesselande bieden we een grote diversiteit in groepslessen aan. Of u nou kiest voor conditie-, kracht-, HIIT-training of juist voor onstpannende mindfullnesstraining komt, de keuze is enorm.

Van Les Mills tot freestyle, van boksen tot yoga en van cycling tot aquarobics, er is voor ieder wat wils.
Al onze lessen worden gegeven door enthousiaste en gecerftificeerde docenten die u net dat beetje extra motivatie geven wat u misschien nodig heeft.

Via het inschrijfportaal in de app of website reserveert u gemakkelijk uw plek in de gewenste les.

 

Zwembad

Werken aan je conditie in een atmosfeer als deze is op zich al een verwenning. Heerlijk een paar baantjes trekken in het zwembad. De rustige lounge muziek op de achtergrond zorgt voor zowel een lichamelijke als een geestelijke ontspanning. De zwembadtrap maakt het zwembad voor een ieder toegankelijk!

 

Whirlpool

Na een inspannende aquarobics de spieren de welverdiende ontspanning gunnen in één van de twee ruime whirlpools. Deze aangenaam getemperatuurde baden zorgen voor een ultieme ontspanning van lichaam en geest.

Sauna

Bij Wellnesselande kun je na het sporten tot rust komen in één van onze sauna’s. In deze Finse sauna’s heerst een vochtige atmosfeer en een temperatuur van 70 en 90 graden Celsius. Elk kwartier wordt er automatisch water met essentiële oliën over de steenoven verspreid, waardoor de luchtvochtigheid wordt geïntensiveerd.

Infraroodsauna

Infraroodstraling doet wonderen voor het hele lichaam. Het heeft een heilzame werking op spier- en gewrichtspijn en helpt bij de behandeling van diverse ziektes en klachten. Een infraroodsessie kan je vergelijken met een totale lichaamsmassage. De straling werkt direct in op spieren en gewrichten.

Stoomcabine

Vergeleken met een sauna, kent het stoombad twee grote verschillen: de temperatuur en de luchtvochtigheidsgraad. Waar de sauna makkelijk 90°C bereikt, komt het stoomcabinebad niet hoger dan 48°C, terwijl de luchtvochtigheidsgraad meer dan 80% bedraagt. Het inhaleren van deze bijzonder vochtige lucht, in combinatie met de geurenterapie, is een verfrissende en ontspannende ervaring. Stomen stimuleert de bloedsomloop en de afvoer van afvalstoffen.

 

Bekijk hier een impressie van de wellness

Tarief

Het 10 weken programma voor deze locatie is nu tijdelijk € 199,-   (Normaal  € 269,-)

Chat met ons