Energieker voelen met het lifestyle programma JouwFiguur


JouwFiguurStuur een WhatsApp!
06 2653 9061

Energieker

Wil jij je energieker voelen? Verander je voeding. Ga meer bewegen. Wedden dat je in een korte periode beter in je vel zit en energieker voelt? Zowel fysiek als mentaal. Wat als wij je in een korte periode gaan helpen dit doel te bereiken?

Zonder doel, geen resultaat!

Tijdens JouwFiguur word je begeleid door je vaste Lifestyle Coach. Hij of zij geeft je advies op het gebied van voeding, stelt in overleg met jou het ideale trainingsplan samen en zorgt met regelmatige coachmomenten voor de welbekende stok achter de deur.

Saskia voelt zich energieker

“Ik was uitgeblust na 6 jaar. Ik ben een gelukkige moeder van 2 kinderen, maar vanaf het moment dat de 2e op de basisschool zat, vond ik het tijd om weer aan mezelf te werken. Energieker voelen was mijn doel. Ik ben gaan zoeken op het internet en kwam dit tegen. Via Facebook zag ik dat mijn vriendin dit programma ook gedaan had en vertelde goede verhalen over het programma dat ze gevolgd heeft met haar JouwFiguur coach. Ik ben aan de slag gegaan en voornamelijk in kleine stapjes steeds beter gaan voelen. Ik wist niet dat er zoveel verschil gemaakt kon worden met de ‘juiste keuze’ op het gebied van voeding. Ons gezin heeft hierdoor ook meer energie gekregen en zijn bewuster omgegaan met onze eet- en beweegpatroon.”

Voel je energieker en zelfverzekerder!

Neem de eerste stap naar een energieker JIJ. Gun het jezelf.  Door middel van de juiste beweging (fitness), gezonde voeding en coaching helpen wij jou met het behalen van een optimaal resultaat. Lekker energiek en goed in je vel, dat is het belangrijkste!

Klaar om je energieker te voelen?