Over ons Team JouwFiguur. Lifestyle Coaching


JouwFiguurStuur een WhatsApp!
06 2653 9061

Over ons

Maak kennis met JouwFiguur. Met een team van personal trainers, lifestyle coaches, voedingsconsulenten en sportliefhebbers helpen wij al jaren mensen fysiek resultaat te behalen. Bij meer dan 30 sportscholen in Nederland!

Wij weten het uit ervaring. Het is lastig om in vorm te komen en te blijven. Hoe werk je aan een fit, weerbaar en krachtig lichaam? Waar start je? Welke oefeningen zijn goed voor je? Soms weet je niet waar je moet beginnen. Frustrerend ? Wat als wij je gaan helpen die eerste start te maken. Ervaar JouwFiguur, dé manier om weer goed in je vel te zitten!

Wil goed in je vel zitten? Een fitter en krachtiger lijf? Maak nú de eerste stap JouwFiguur!

JouwFiguur biedt jou de begeleiding die bij je past.

Als je de eerste stap hebt genomen dan wil je direct aan de slag. Toch? Daarom plannen wij een eerste intake in bij een JouwFiguur coach. Hij/zij overlegt samen met jou wat je doelstellingen zijn, maakt een plan dat bij jou past en zorgt met regelmatige coachmomenten voor de stok achter de deur.

Je doet het samen met team JouwFiguur!

Het is hard werken om fysiek en mentaal goed in je vel te zitten, maar ergens plezier in hebben is minstens net zo belangrijk. Voel jij je goed, dan zijn wij ook blij!

Wacht niet langer en laat ons je overtuigen de eerste stap samen met ons te maken en gun jezelf een sportieve en gezonde start. Ook jij kunt het!

Wil je meer informatie over de JouwFiguur programma’s? Kijk dan hier

Wij helpen je te werken aan de beste versie van jezelf!