Ik wil fitter worden ❤️ - JouwFiguur


JouwFiguur

Ik wil fitter worden ❤️

Ik wil fitter worden met een ouwFiguur programma

Fitter worden met JouwFiguur

Het lijkt zo makkelijk…fit zijn en goed in je vel zitten. Maak nú een eerste stap naar een fittere JIJ! Wij helpen je. Met de juiste combinatie van de gezonde voeding, persoonlijk trainingsplan en geweldige motivatie behaal jij het doel dat je voor ogen hebt.

Samen met een vaste coach pakken wij die probleemgebieden aan en voel je je weer op je best in een mum van tijd. Jouw succes is onze nr. 1 prioriteit. Jouw Lifestyle Coach geeft je advies op het gebied van voeding, stelt in overleg met jou het ideale trainingsplan samen en zorgt met regelmatige coachmomenten voor de welbekende stok achter de deur.

Isabella vertelt hoe ze fitter is geworden met het JouwFiguur programma

“Ik ben van mezelf best sportief aangelegd. Ik geef dansles, doe yoga en vind het leuk om krachttraining te doen in de sportschool. Echter had ik nooit een goed plan en voelde ik steeds minder energie in het dagelijkse leven. Ik ben gaan zoeken naar een hulpmiddel om me weer fitter en energieker te voelen.” Via een collega werd ik getipt over JouwFiguur. Ik heb me aangemeld en Kevin heeft me daarna een enorme boost gegeven aan mijn fysiek en mentaal weer fitter te voelen. Vooral de combinatie vond ik erg prettig.”

Aanvullend verzekerd? Wellicht is JouwFiguur voor jou GRATIS!

Fitter worden? Met JouwFiguur word je begeleid door BGN geregistreerde Lifestyle Coaches en daarom bij vele diverse aanvullende zorgverzekeringen ook te declareren. Kijk hier of jouw aanvullende verzekering dit vergoed.

 

Start nú met fitter worden

Chat met ons