Strakker in mijn vel met het Lifestyle programma JouwFiguur


JouwFiguurStuur een WhatsApp!
06 2653 9061

Ik wil strakker in mijn vel zitten

Strakker in mijn vel

Strakker in je vel met JouwFiguur

Je wilt wat strakker in je vel zitten en een iets gespierder lijf. Dit is niet iets wat je heel snel hebt gerealiseerd. Wat als wij je in een korte periode een boost kunnen geven, waarmee je op lange termijn resultaten gaat zien? Maak nú een eerste stap naar een strakker lijf! Wij helpen je. Met de juiste combinatie van de gezonde voeding, persoonlijk trainingsplan en geweldige motivatie behaal jij het doel dat je voor ogen hebt.

Samen met een vaste coach pakken wij die probleemgebieden aan en voel je je weer op je best in een mum van tijd. Jouw succes is onze nr. 1 prioriteit. Jouw Lifestyle Coach geeft je advies op het gebied van voeding, stelt in overleg met jou het ideale trainingsplan samen (voornamelijk krachttraining) en zorgt met regelmatige coachmomenten voor de welbekende stok achter de deur.

Op naar een strakker en krachtiger lijf!

Wees niet bang en daag jezelf lekker uit, want je wordt niet gelijk een bodybuilder. Krachttraining zullen je vrouwelijke vormen alleen maar mooie maken.

Bekijk hoe Isabella dit doel heeft behaald in 10 weken

Onlangs heeft deelneemster Isabella het 10 weken programma gevolgd bij JouwFiguur. Ze heeft als hobby blogs schrijven over gezondheid. Daarom heeft ze elke week bijgehouden en beschreven wat het JouwFiguur programma met haar doet. Super leuk toch?

Bekijk haar website

Aanvullend verzekerd? Wellicht is JouwFiguur voor jou GRATIS!

Fitter worden? Met JouwFiguur word je begeleid door BGN geregistreerde Lifestyle Coaches en daarom bij vele diverse aanvullende zorgverzekeringen ook te declareren. Kijk hier of jouw aanvullende verzekering dit vergoed.

Start nú met JouwFiguur