Sportcentrum Stedebroec - JouwFiguur


JouwFiguur

Sportcentrum Stedebroec

Over ons

Allereerst kunt u natuurlijk bij Sportcentrum Stedebroec terecht om gewoon lekker te sporten. Met plezier bewegen is namelijk erg belangrijk. Denk hierbij naast fitness ook aan de groepslessen waarbij je gezellig samen sport en samen doelen wilt bereiken.

Sportcentrum Stedebroec staat bekend om haar gezellige, ongedwongen sfeer en de persoonlijke  begeleiding door het personeel.

Persoonlijk & Vertrouwd

Wij helpen graag iedereen naar een gezondere lifestyle en ons publiek is dan ook enorm gevarieerd; de oudere en de jongere sporter, de beginnende en gevorderde sporter, de slanke en de wat zwaardere sporter, de recreatieve en de topsporter, en alles wat daar tussen in zit. Streeft u naar een blijvend gezonder lichaam, kies dan een sportcentrum waar u met plezier naar toe gaat. 

De persoonlijke benadering zorgt ervoor dat u een advies krijgt over bewegen en lifestyle dat het best bij uw doelstellingen aansluit. De professionele instructeurs houden rekening met het huidige niveau en eventuele blessures. Ieder mens is namelijk uniek en verdient een persoonlijke benadering.

Tarief

Het 10 weken programma voor deze locatie is nu tijdelijk € 169,-  (Normaal € 199,-)

Chat met ons