Voedingsadvies - JouwFiguur


JouwFiguurStuur een WhatsApp!
06 2653 9061

Voedingsadvies

JouwFiguur

Wij doen het net even anders dan normaal. Omdat we geloven in een visie dat uitsluitende voedingsadvies niet altijd het gewenste resultaat behaald wordt, gaan we een stapje verder.

1. Voedingsplan op maat

We bouwen samen (na een intakegesprek) een voedingsschema die gemakkelijk toe te passen is en je dagelijks leven  & bij te houden is in de JouwFiguur app. Gevarieerd en verantwoord eten op jouw persoonlijke doelstelling. Vooral de eenvoud maakt het zeer toegankelijk.

2. Persoonlijk beweegadvies (optioneel)

Naast het voedingsadvies bespreken we een beweegplan. We bespreken dit ook tijdens de intake. Het advies bevat een balans van kracht, cardio en rust. Specifiek gebaseerd op jouw doelstelling.

3. Voortgang eenvoudig bekijken in de JouwFiguur App

Ook krijg je toegang tot een app waarbij we toegang geven tot bijhouden van je dagelijkse voeding, veel gezonde recepten, hebben we een Community waar we alle thema’s bespreken, bekijk je op elk gewenst moment je voortgang en doelstellingen. Ook jouw trainingsschema en voedingsplan staan hierin. Kortom alles in 1 om jouw gezonde leefstijl op pijl te houden.

4. Vaste Lifestyle Coach

Elke afspraak is altijd bij dezelfde Lifestyle Coach om je voortgang  te bespreken  en nieuwe doelen te stellen. Uiteraard kan je tussendoor altijd een vraag stellen via de chatfunctie. Ook zal de coach wekelijks je voortgang bekijken en tips in geven.

5. Vergoeding via je zorgverzekering

Indien je aanvullend verzekerd bent, heb je een grote kans dat je in aanmerking komt voor vergoeding. Kijken of jij kan declareren? Check hier jouw vergoeding

Keuze pakketten

  • Start: € 90,- Intake + advies
  • Fit: € 170,- Intake, voortgang, 3x coaching, gebruik van de app
  • Personal: € 270,- Intake, voortgang, 6x coaching, gebruik van de app

Klik hier voor meer informatie over de pakketten