Wees lief voor jezelf ❤ - JouwFiguur


JouwFiguurStuur een WhatsApp!
06 2653 9061

Wees lief voor jezelf ❤

Wees lief voor jezelf ❤

Het is lente en dat is vooral te zien aan de natuur; bomen die prachtig in bloei staan, de kleur groen zo mooi en intens, de lammetjes in de wei en het is buiten langer licht. De temperatuur is nog wat aan de lage kant, maar voor je het weet is het warm en volop zomer.

Dat betekent luchtige kleding en oh jee.. die bikini.. De gezellige barbecues, de wijntjes en bitterballen. Daar mag je heerlijk van genieten, maar hoe zorg je ervoor dat het in balans is?

‘JouwFiguur’; het is een prachtig programma om concreet met jezelf aan de slag te gaan. Welk doel wil je behalen, wat zijn je valkuilen en, ook heel belangrijk, wat zijn je hulpbronnen? Met een coach maak je dit inzichtelijk en krijg je een persoonlijk schema gericht op voeding en beweging. ‘JouwFiguur’ zet je letterlijk in beweging om stappen te zetten richting jouw doel.

Het kan natuurlijk gebeuren dat je gedurende dit proces met jezelf in conflict raakt. Gedachten die de overhand dreigen te nemen. Realiseer je dat gedachten jouw perceptie van de werkelijkheid zijn.

Hoe kun je hiermee omgaan?

☹️ Ik ben hier niet goed in..
☹️ Ik maak steeds dezelfde fouten..
☹️ Ik weet niet of ik dit durf..
☹️ Iemand anders kan het vast beter..

? Ik ben op de goede weg!
? Fouten brengen mij verder!
? Ik weet dat ik het kan!
? Ik doe dit op mijn eigen manier!

Wij zijn vaak geneigd te kijken naar de dingen die we niet hebben of wat minder mooi is. Zonde! Ik weet namelijk zeker dat er heel veel wél is en prachtig en mooi! Ik wil je uitdagen om iedere dag 2 positieve dingen op te schrijven over jezelf. De binnen- en buitenkant! Het zet je in een hele andere flow en geeft hopelijk een lach op je gezicht. Een positieve mindset zorgt voor een positieve houding, een positieve stemming en daarmee positief gedrag!

Geniet van de lente, geniet van de mooie stappen die jij zet en wees lief voor jezelf.

Saskia Bos
Lifestyle Coach

PS. wil jij een fitte en positieve start maken? Misschien is dit iets voor je, klik hier